Om oss

Mamma Polly och dotter Noblesse, båda med valpar i magen.

Vi startade den här kenneln för att våra hjärtan klappar för hundar. Vår tanke är att föda upp valpar i en trygg hemmamiljö.

Familjens fyrbenta:

Vi har fyra eurasiertjejer som  till stor lycka är tre generationer; Polly, Noblesse, Caramel och Fudge. Polly, som är äldst och starten till våran kennel kommer från Anne Sletmo, Bittebit´s kennel i Norge.  Noblesse och Caramel är döttrar till Polly och Fudge som är dotter till Noblesse, är ett litet barnbarn till Polly .

Jag har ett fantastiskt  gäng som ger oss allt vi vill få ut av ett hundägande, glada, pigga, lättlärda och framför allt väldigt kära i sin familj. Familjen är också väldigt kära i Polly, Noblesse , Caramel och Fudge. När endast Polly fanns kallades hon kärleksfullt Polka, där av kennelnamnet PolkasValpar.


Vi är och hämtar Polly, åtta veckor gammal, hos uppfödare Anne Sletmo. Nyårsdagen 2010.

Familjens tvåbenta:

Vår familj består av mamma Mariette, pappa Tobbe och döttrarna Lovisa och Wilma.

IMG_9747

Alla sex flickor i familjen Styrenius.

 

Mariette är född -69 och arbetar på sjukhuset NÄL. Det är jag, Mariette som brinner mest för hundar i familjen. Jag skulle kunna ha hur många hundar som helst. Jag har godistema på mina hundar. Som tur är finns det mycket godis….! Jag älskar allt som har med hundar att göra och lägger hela min fritid på hundar. Åker gärna på eurasierträffar, ställer gärna ut mina tre tjejer och tränar samt tävlar i rallylydnad. Att få ha möjligheten att föda upp valpar är en stor ynnest.

IMG_9728
Njuter.

 

Det är en stor ynnest att få rå om valparna de första åtta veckorna i deras liv.
Det är en stor ynnest att få rå om valparna de första åtta veckorna i deras liv.
Är på tävling i rallylydnad.
Är på tävling i rallylydnad.


Torbjörn, min man, är född -67 och arbetar på Binar Elektronik AB.  Tobbe ställer upp och hjälper till mycket med hundarna. Han åker gärna med på träffar och utställningar. Annars är Tobbes största intresse att renovera vårat gamla hus.

IMG_9734

IMG_9743

IMG_9729

Flickorna

Våra flickor, Lovisa och Wilma är 25 och 21 år. I flickornas liv har det nästan alltid funnits hundar. Jag hoppas att dom också skaffar sig hundar när dom får familjer. Jag passar gärna.

IMG_9741

Lovisa bor inte hemma längre men när vi har valpar kommer hon, till min stora lycka, varje dag och hälsar på oss för att gosa och njuta av valparna.

 

Lovisa njuter av valparna.
Lovisa njuter av valparna.
Wilma med en bäbis i famnen.
Wilma med en bäbis i famnen.

Intressen

Övriga intressen som fyller vår vardag är ett underbart hus från 1904 som ständigt kräver underhåll samt vår husbil som tar oss dit vägarna leder. Våra fyraeurasiertjejer är beresta. Polly, som är äldst, har varit i 27 länder; Norge, Finland, Danmark, Litauen, Estland, Lettland, Polen, Tyskland, Österrike, Schweiz, Belgien, Luxemburg,  Holland, Italien, Vatikanstaten, Frankrike, Lichtenstein, Monaco, Andorra, Spanien, Slovenien, Kroatien, Bosnien, Montenegro, Kosovo, Makedonien och Grekland.

Vårat hus på Silfverloodsgatan 4 byggdes 1904.
Rast och vila på campingen i Kroatien.
Zadar, Kroatien.
Akropolis, Athen.
Akropolis, Athen.
Venedig.
Venedig.
Andorra La vella, huvudstaden i Andorra.
Caramel tar ett dopp, Barcelona.
Barcelona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.